Thursday, 29. June 2017 - 06:52 Uhr

manchester united drakt, liverpool drakt

manchester united drakt, liverpool drakt

Cardiff City har bekreftet at Ole Gunnar Solskjaer har forlatt klubben etter en skuffende start på sesongen. Den tidligere Manchester United-angriperen Solskjaer tok ansvaret for Cardiff i januar etter en stor imponerende stav med Molde i sitt hjemland Norge, men den walisiske klubben ble henvist etter å ha fullført bunnen av Premier League. Til tross for å ha hevdet to seier og uavgjort fra sine tre første kamper i Championship denne sesongen, har Cardiff tatt bare ett poeng fra sine siste fire kamper og sitter nå manchester united drakt 17. i bordet. Cardiff-eieren Vincent Tan fortalte klubbens offisielle nettside: 'Ole ble ansatt av Cardiff City på vår forståelse og tro på at han forflyttet seg fra Barclays Premier League. Dessverre skjedde det ikke. 'Etter at klubben ble forvist mange mennesker, men jeg bestemte meg for å beholde Oles fortsatte rolle som leder i Cardiff. 'Ole har derfor besluttet å gå ned og jeg har akseptert dette.' Ole, jeg har funnet ham til å være en ærlig og hardt arbeidende profesjonell, united drakt men hans fotballresultater var dessverre ikke i hans favør. 'Så lenge jeg er eier av denne klubben, vil Ole og hans familie alltid være velkommen i formannens Suite som mine gjester. Jeg ønsker Ole det aller beste i sin fremtidige karriere i fotball. Vi rekrutterer og arbeider nå for å gi alle våre interessenter i Cardiff City de resultatene de fortjener. ' Cardiff-formannen Mehmet Dalman la til: 'Ole har vært en fantastisk profesjonell til å jobbe med siden ankomsten av klubben.' På grunn av en forskjell i filosofien om tilnærming til spillet, har vi besluttet å dele selskap med vennskap. 'Han og hans familie vil alltid være velkomne på Cardiff City. Jeg vet at jeg har en god venn selvsikker i sin fremtidige suksess.' Solskjaer uttrykte håp om at klubben fortsatt kunne utfordre for kampanjen i sesongen. 'Jeg vil takke Vincent for å gi meg muligheten til å styre Cardiff liverpool drakt City FC,' sa han. 'Han har full respekt og jeg ønsker ham alt det beste i sin streben for å gjøre denne fotballklubben vellykket.' Men hans forskjell i filosofi om hvordan man klarte klubben, fikk meg til å bestemme seg for å gå til side og la klubben gå videre i retningen Vincent ønsker. 'Jeg forlater klubben med noen svært talentfulle spillere og vil takke dem for deres innsats. Jeg vil også takke Mehmet Dalman for sin fortsatte og lojale støtte og føler at jeg har fått en ny venn.' Cardiff-forsvareren Danny Gabbidon tar midlertidig ansvaret for laget fotballdrakter sammen med Scott Young for lørdagens kamp bort til Derby County.


Tags: fotballdrakter 

297 Views

Publish commentSend comment...